Google Website Translator

Tuna "Empedrat", refreshing cold salad of beans to suit your taste

The name "Empedrat" means stone pavement, because the dish looks like it.
Summer simple recipe, it is just a couple of canned and a knife.
Everyone makes their way to the "Empedrat".
If prepared some time before, store it in the refrigerator, to blend the flavors of food.

ingredients:
  • A can of white beans cooked, drained in a strainer, to drop the liquid from the can.
  • Tomato and onion cut into little pieces,
  • and a can of tuna.
This time for the picture I added bud seeds
  • Olive oil, vinegar, salt to taste and enjoy the dish.


Empedrat de tonyina, refrescant amanida freda de mongetes per adaptar al teu gust.


Senzilla recepta d'estiu, es tracta simplement d'obrir un parell de conserves i fer servir el ganivet.
Cadascú fa l’empedrat al seu estil.
Si es prepara una estona abans, es guarda a la nevera perquè es barregin els sabors dels aliments.

Ingredients:
  • Un pot de mongetes blanques cuites, escorregudes en un colador, perquè deixin anar el líquid de la conserva.
  • Tomàquet d'amanir i ceba tallats a bocinets
  • i una llauna de tonyina
en aquesta ocasió per la foto he afegit llavors de poncella
  • Oli d'oliva, vinagre, sal a gust i a gaudir del plat.
 Un plat que ve de gust sencill i fresquet

0 comments:

Post a Comment